Macworld Forums

Macworld Forums: .mp4 files not playing - Macworld Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

.mp4 files not playing

#1 User is offline   tnrc75 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 17-May 10

Posted 20 January 2013 - 11:31 PM

Hi there, was just wondering why video files which I transferred to my MacBook are not playing. They had been working but aren't any more. Any ideas on what might be wrong? Thanks for any help.
0

#2 User is offline   bastion 

  • Power User
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 9,272
  • Joined: 14-October 04

Posted 21 January 2013 - 02:04 PM

View Posttnrc75, on 20 January 2013 - 11:31 PM, said:

Hi there, was just wondering why video files which I transferred to my MacBook are not playing. They had been working but aren't any more. Any ideas on what might be wrong? Thanks for any help.


What happens when you try? Any messages in the console?
0

#3 User is offline   tnrc75 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 17-May 10

Posted 21 January 2013 - 08:40 PM

View Postbastion, on 21 January 2013 - 02:04 PM, said:

View Posttnrc75, on 20 January 2013 - 11:31 PM, said:

Hi there, was just wondering why video files which I transferred to my MacBook are not playing. They had been working but aren't any more. Any ideas on what might be wrong? Thanks for any help.


What happens when you try? Any messages in the console?



I don't even get a message, in fact it doesn't even open the file.
0

#4 User is offline   bastion 

  • Power User
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 9,272
  • Joined: 14-October 04

Posted 22 January 2013 - 02:53 AM

View Posttnrc75, on 21 January 2013 - 08:40 PM, said:

View Postbastion, on 21 January 2013 - 02:04 PM, said:

View Posttnrc75, on 20 January 2013 - 11:31 PM, said:

Hi there, was just wondering why video files which I transferred to my MacBook are not playing. They had been working but aren't any more. Any ideas on what might be wrong? Thanks for any help.


What happens when you try? Any messages in the console?



I don't even get a message, in fact it doesn't even open the file.


What's the "it" that doesn't open the file? Are you just double-clicking a movie file in Finder or trying to open it from within a running application? If the latter, what application(s) have you tried, and does the open-file dialog indicate that the file could be opened or is it greyed out? When you say you don't get a message do you just mean on-screen when you try to open the file, or have you looked at the Console application to view logged messages?
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users